RESTAURANT JAPAS ERMELO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 807 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Japas Ermelo. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 20:19 40€ besteld, verbrandde teriyaki saus, heel bitter. Rubber achtige oude "crispy" chicken rolls en bevroren mousse... Echt heel teleurgesteld.
5 dec 2022 om 17:51 Wat vergeten
27 nov 2022 om 19:21 Eten heerlijk en de bezorging precies op tijd
18 nov 2022 om 20:36 Top!
14 nov 2022 om 12:32 Fijn dat er een goede maaltijd wordt bezorgd. Poke bowl en vis curry. Erg lekker. Wel teveel rijst. Dit lijkt opvulling. Meer saus is prettig, dan wordt het niet zo droog. Verder erg lekker!
13 nov 2022 om 21:31 Eten was weeeer koud… gebeld en ze hebben opnieuw bezorgd, maar dit is niet de eerste keer bij Japas…. Als je besteld, zet er dan duidelijk bij dat je het warm wilt want ze bezorgen de warme gerechten gewoon koud
8 nov 2022 om 20:42 vaak vind ik het eten hier heerlijk, smaakt lekker vers en de bezorg tijd is altijd een duidelijke indicatie. vandaag viel het voor het eerst tegen, de kip in de sushi smaakte alsof het net niet goed was. de zalm had ook een rare na smaak. jammer.
7 nov 2022 om 11:41 Lekker, maar veel te duur voor zulke kleine porties
6 nov 2022 om 21:48 Prima had naast bier toch wat te eten moeten bestellen
6 nov 2022 om 19:32 Eten kwam te laat, was super koud en de bakjes waren zo klein en de noodles met groenten zijn noodles met 3 mini reepjes paprika en 2 stukjes komkommer. Echt niet wat we van Japas gewend waren, dit was de laatste keer.. helaas.
1 nov 2022 om 20:59 Heerlijk gegeten! Was een goed gevulde pokebowl met alles wat je erbij verwacht. Prijs/kwaliteit ook goed :)
29 okt 2022 om 21:34 Lekker en goed eten.